Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 278 km

Meisjes (14 en 16) mishandeld in Vlissingen

Toegevoegd: 05-05-2008, 21.52 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen zijn maandag twee zusjes van 14 en 16 jaar oud mishandeld door een vrouw. Er zijn twee aanhoudingen verricht.


De meisjes waren met een paar vriendinnen naar het bevrijdingsfestival geweest. Toen ze tegen vijf uur weer naar huis fietsten via de Scheldestraat begon een vrouw die achter hen reed opmerkingen te maken over de kleding die één van de meisjes aan had.

In eerste instantie reageerde het meisje daar niet op. Toen de vrouw doorging met sarren gaf het meisje haar toch wat opmerkingen terug. Hierop kwam de vrouw naast haar fietsen en trapte het meisje van haar fiets.

De vrouw stapte van haar eigen fiets af en begon het 16-jarige meisje aan haar haren te rekken. Ook begon ze te schoppen en te slaan. Op een gegeven moment had de vrouw het op het zusje van 14 voorzien en ook zij kreeg klappen en schoppen.

Ook een man die bij de vrouw fietste heeft aan de mishandeling meegewerkt. Toen er op een gegeven moment een groene cabriolet aan kwam rijden ging de vrouw er in deze auto vandoor. Op hetzelfde moment ging een andere vrouw die in de auto had gezeten er op de fiets van de agressieve vrouw vandoor.

De politie heeft twee aanhoudingen verricht. Het is echter nog niet bekend of de aangehouden verdachten ook daadwerkelijk iets met de zaak te maken hebben. De verdachten, een 26-jarige man en een 23-jarige vrouw worden nog gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jordy (7-5-2008 om 11:51)
@Ko. Dit zal 5uur 's middags geweest zijn, aangezien het bericht zelf op 5 mei om 21.52u geplaatst is. Dit om verwarring te voorkomen...
Reaguurder uit Roosendaal (6-5-2008 om 23:44)
Het was toch in Middelburg, dat die jongen vorig jaar is doodgestoken en in de plomp gesodemieterd door een Middelburgse café-houder. Die overval onderlaatst op dat cafetaria, dat was ook in Middelburg. En dat zijn d'r nog maar 2 die zomaar spontaan in me opkomen...
Ko Wesdorp (6-5-2008 om 18:23)
Is het niet een beetje laat voor deze jonge dames om zo laat nog op straat te zijn?
Maurice (6-5-2008 om 13:31)
Ik denk dat het uitgaansgeweld in Middelburg en Goes de afgelopen jaren hoger is dan in Vlissingen. Die Middelburgse moeder moet na het weekend de krant maareens openslaan!
Ook een moeder (6-5-2008 om 11:58)
Ik ben het niet eens met wat die moeder schrijft over dat in middelburg niet zoiets kan gebeuren, mevr leest zeker geen kranten, het geeft niet waar je woont, overal kan er iets gebeuren, gevaar kan overal toeslaan!!
Jos (6-5-2008 om 11:52)
Sterkte meisjes, ik hoop dat jullie dit lezen en dat het inderdaad goed komt met jullie. Een andere zei dit ook, geloof ik.
Cookie-instellingen beheren