Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 36 km

Jongen zwaar mishandeld op straat Vlissingen

Toegevoegd: 06-05-2008, 14.16 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is in de nacht van maandag op dinsdag een jongen zwaar mishandeld door een groep jongens en meiden.
 
Het slachtoffer werd rond 01.30 uur met een zware hersenschud-ding aangetroffen op het Baskenburgplein. Hij fietste samen met enkele vrienden toen zij vanuit het niets werden aangevallen en geslagen door een groep jongeren.


Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Hij is opgenomen voor behandeling. Over zijn exacte toestand is niet veel bekend.
 
Van de daders ontbreekt tot nu toe ieder spoor. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht. De politie heeft de zaak nog in onderzoek. Getuigen worden verzocht zich te melden bij de politie.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ina (7-5-2008 om 15:48)
Het is normaal dat ouders jongeren van 15, 16 jaar samen naar huis laten komen, maar het is natuurlijk niet normaal dat ze dit blijkbaar niet veilig meer kunnen doen! Het moet toch mogelijk zijn om een gezellige avond te hebben, en ook nog veilig thuis te komen?! Jongen, ik wens je beterschap!
Sjoerd (7-5-2008 om 13:56)
Ano, ik zeg toch dat niemand ze herkend heeft. Niemand heeft hun gezicht gezien.
Ano (7-5-2008 om 08:01)
Zeg Sjoerd, Hoe kan het dat de politie nog van niks weet? Gewoon zeggen wie het waren zodat ze aangepakt kunnen worden.
Chris (7-5-2008 om 07:47)
Ik weet niet meer in wat voor land wij wonen hoor, al dat geweld met moord en doodslag. En dat laat men allemaal maar gebeuren. Het wordt tijd dat de politie en regering harder gaat optreden desnoods een avondklok instellen voor jongeren tussen 15 en 20 jaar of zoiets.
Roni (7-5-2008 om 03:33)
Dit gaat gewoon te ver... Die jongens moeten ze oppakken. Een schande. Niet te geloven zeg!
Michel (6-5-2008 om 23:24)
Reden er net achter toen we op de fiets naar West-Souburg reden. Ambulance was al ter plaatse. Erg triest dat dit soort dingen gebeuren, kijk maar naar de afloop van Zaamslag. Zwaardere straffen zou niet gek zijn voor dit soort delicten. 5 jaar Torentijd is niet eens veel voor mishandeling.
Cookie-instellingen beheren