Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 13 km

Politie vordert drie rijbewijzen in

Toegevoegd: 09-05-2008, 13.49 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag drie automobilisten dronken achter het stuur betrapt.


In Vlissingen moesten twee automobilisten hun rijbewijs inleveren. Om 03.35 werd een 24-jarige Vlissinger die in Bossenburg reed betrapt. De man, een beginnend bestuurder, had meer dan ander-half keer teveel gedronken. Op de Prins Hendrikweg werd om 04.00 uur het rijbewijs van een 29-jarige Poolse automobilist ingenomen omdat hij drie keer de toegestane hoeveelheid gedronken had.

Op de Guido Gezellestraat in Terneuzen moest een 36-jarige automobilist uit Sas van Gent  vrijdag om 03.50 uur zijn rijbewijs inleveren. De man had ongeveer 2,5 keer teveel gedronken.
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Clingenaar (10-5-2008 om 21:54)
Nu tegenwoordig alles moet kunnen,ok dan ook dat rijbewijs gewoon afpakken, ik persoonlijk drink ook graag een neut, echter mijn partner en ik maken daar afspraken over de ene keer mag jij en dan ben ik aan de beurt. Bewijzen te over wat drank doet (Zaamslag bv).
Frank (10-5-2008 om 11:11)
Ik vind ook, als je gedronken hebt en nog gaat rijden, dat je dan gewoon je rijbewijs voor goed kwijt moet raken, wat is daar nou zo moeilijk aan, om niet te drinken als je weet dat je nog moet rijden, gewoon niet doen!! ik ga bijna elk weekend uit en drink geen druppel als ik nog moet rijden
Ingeborg (9-5-2008 om 21:55)
In feite is het al beter om NIET met drank op te rijden!
Con (9-5-2008 om 20:10)
Iemand die gepakt word met drank op,het rijbewijs voor altijd afnemen,,,,,,,,,drank maakt meer kapot dan je lief is.....wijze les...!!meestal komt de veroorzaker er zonder kleerscheuren vanaf,anders dan degene die daarvan de dupe zijn....
Ingeborg (9-5-2008 om 19:05)
Het is toegestaan 2 glazen te drinken, dus ja. En vele weten dat als ut gezellig is dat het er meer kunnen worden... Toch?
Peter (9-5-2008 om 16:09)
Heel goed, moet je maar niet drinken als je achter het stuur moet. Nooit meer terug geven ook, een betere les kunnen ze niet krijgen.
Cookie-instellingen beheren