Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw rijdt met auto in sloot bij Kapelle

Toegevoegd: 09-05-2008, 15.45 uur
Vrouw rijdt met auto in sloot bij Kapelle
Door: Roland de Jong
KAPELLE - Op de Oude Rijksweg in Kapelle is vrijdagmiddag een vrouw met haar auto in een sloot beland. Ze raakte niet gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 14.35 uur. De vrouw reed op dat tijdstip door nog onbekende oorzaak met haar Renault Clio uit 1999 in de naast de weg gelegen sloot. De ambulancedienst en de brandweer van Kapelle werden opgroepepen, maar de vrouw raakte volgens de politie niet gewond.

Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om het voertuig uit de sloot te trekken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lia (11-5-2008 om 11:04)
Weer een reatie van iemand die denkt dat mevr heeft gedronken.denk eerst eens na voor je wat plaats.blij dat die mevr er goed vanaf is gekomen.
Dana Krijgsman (10-5-2008 om 14:07)
Een collega van mij, op weg naar het werk en dan zo'n naar ongeluk, maar Linda gelukkig ben je er goed vanaf gekomen , veel sterkte en wij denken allemaal aan je. Dana en collega's.
Safak (10-5-2008 om 08:44)
Ja ik weet het het is erg maar ik heb een vraagje. Hoe is die mevrouw in de sloot gereden was ze dronken ofzo? maar ja die auto is totall loss en dat zal weer wat kosten maar ja beterschap voor de vrouw.
Nieuwtje (9-5-2008 om 18:53)
Ja gelukkig niet gewond maar die auto is gewoon total loss helaas.
Erika (9-5-2008 om 17:10)
Hallo, Wat erg. Gelukkig dat de vrouw niet gewond is. Maar er zijn denk ik wel wat kosten voor de auto. Veel sterkte.
Cookie-instellingen beheren