Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
125 files van totaal 519 km

Gewonden bij aanrijding in Sas van Gent

Toegevoegd: 09-05-2008, 20.40 uur
Door: Roland de Jong
SAS VAN GENT - Bij een ongeluk op de Westkade in Sas van Gent zijn vrijdagmorgen een motorrijder en zijn passagier gewond geraakt.


Een 39-jarige automobilist uit de gemeente Hulst zag de 36-jarige motorrijder uit het Belgische Zelzate rond 07.30 uur bij het afslaan over het hoofd. Een botsing was het gevolg.
 
De gewonden zijn met twee toegesnelde ambulances naar het ziekenhuis gebracht. Over hun exacte verwondingen was vrijdag-avond nog niets bekend. Hoe groot de ontstane schade is, is nog niet duidelijk.
 
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nerino (1-1-2018 om 14:05)
Nog 5 maandjes erbij en het hele gedoe zal 10 jaar aan de gang zijn, met de intussen "verloren jaren" kan ik ook niks, echt dank aan de regelingen, die er enkel zijn voor verzekeraars, zij vinden wel iemand die getraineerd aanpakt/ bekijkt/ oordeelt en laten dan elke keer maanden, tot jaren verlopen eer er op welke manier dan ook duidelijkheid gegeven wordt. Als een slachtoffer recht heeft op een NRL-berekening, hoort de aansprakelijke partij deze niet naast zich neer te leggen tot ze , in rechtszaal, wél door rechter opgelegd kan worden daar er redelijkerwijs niet van mij verwacht kan worden dat ik de berekening van de door mij geleden schade aan de tegenpartij overlaat. Dus: "snel" voorkomen en berekening op laten leggen door rechter!
Nerino (22-6-2015 om 14:09)
Nu, iets meer dan 7 jr verder is er zodanige overbelasting geweest dat er eerst aan het 'nieuwe' ontstane probleem geopereerd dient te worden...; dit door 'tijdrekken' en getraineerde handelingen van verzekeringsmaatschappijen die het liefst keuren en beoordelen volgens de strenge A.M.A maar de gedupeerde met bedragen uit het Oude Testament probeert af te wimpelen. Voor wie ook in problemen zit met WAM-gerelateerde verzekeringsproblemen kan altijd voor info terecht op 'www.werkgroep1970.nl'
A nurse (15-5-2008 om 10:55)
De automobilist was gewoon fout, en de motorrijder de pineut, want die is wel gewond. Een ongeluk noemen ze dat... Weinig discussie over mogelijk!
Danielle (10-5-2008 om 17:46)
Het is mijn man en zn kameraad die dat ongeluk hebben gehad. de politie heeft gezegd dat de motor niet harder reed dan 70. en de bestuurder van de auto is wel dus in de fout en dus aansprakelijk! de jongens zijn beide geopereerd en hebben veel pijn en het zal een hele tijd duren maar het komt goed!
Ben (10-5-2008 om 12:28)
Wij hebben de politie gesproken en die verklaarde dat er niet te hard is gereden door de moter. Ik denk dat de politie dit beter kan inschatten dan wie dan ook. De slachtoffers zijn inmiddels geopereerd en liggen nog op ic.
Bianca (10-5-2008 om 12:17)
Wij zelf doen ook aan toer rijden met een motor en wij zijn meer van die automobilisten waar wij zelf voor moeten oppassen. Dus bij deze praat een automobilist ook niet altijd goed.
Cookie-instellingen beheren