Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
73 files van totaal 279 km

Veel rook en vlammen bij brandje in Axel

Toegevoegd: 11-05-2008, 20.12 uur
Veel rook en vlammen bij brandje in Axel
Door: Roland de Jong
AXEL - Een brandje in een speeltoestel aan de Polenstraat in Axel heeft zondagmiddag voor veel rook en vlammen gezorgd.


De brand werd rond 17.45 uur ontdekt. De brandweer van Axel rukte met één bluswagen uit om het vuur te bestrijden. Er werd gebruik gemaakt van twee stralen hoge druk om de brand te bestrijden.
 
Het vuur is vermoedelijk aangestoken.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Andere ik (12-5-2008 om 19:35)
Ach er lopen daar kinderen van een jaartje of 8 al met aanstekers en dergelijke rond. en samen durf je meer dan alleen dus kattekwaad is zo gepiept en loopt uit de hand. Er is regelmatig van alles te doen in Axel maar wil men er wel aan meedoen? Anders doen vrijwilligersorganisaties ook niets meer.
Axelaar (12-5-2008 om 17:39)
Het was beter dat de ouders hun kinderen weer eens normen en waarden gaan bijbrengen ipv ze de straat op te schoppen om er van af te zijn.De politie zou ook eens beter een oogje in het zeil houden,op de kermis stonden ze gewoon overdag tussen de mensen te dealen het moet toch niet gekker worden .
Jan P (12-5-2008 om 17:02)
@ Ikkuh, Nee denk inderdaad ook dat het kortsluiting is.
Jansen (12-5-2008 om 16:47)
En het altijd maar "waar zijn de normen en waarden tegewoordig" Tijden veranderen maar blijkbaar zien de ouderen van nu niet.(of ze willen het niet zien)
Ikkuh (12-5-2008 om 15:26)
Het vuur is vermoedelijk aangestoken! Waar staat dat het vuur is aangestoken? En dan is al helemaal de vraag waar staat dat het door jongeren is aangestoken. Het is wel erg makkelijk om altijd de jongeren de schuld te geven. Er zou beter gezorgd worden dat er wat meer activiteiten voor ze zijn.
Charlie (12-5-2008 om 15:17)
Beste Paul, Die honk die in de zuidsingel in rook op ging, is 5 jaar terug. Dus dat waren niet deze generatie jongeren, Je kan niet zomaar een container neerzetten. En zeggen veel plezier er mee zo werkt dat niet natuurlijk. Ze moet gewoon elk jaar met de jongeren rond tafel zitten, de gemeente!
Cookie-instellingen beheren