Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 31 km

Klein jongetje gebeten door hond

Toegevoegd: 12-05-2008, 22.03 uur
Door: Roland de Jong
TERHOLE - In Terhole is zondagavond een 3-jarig jongetje uit de gemeente Hulst in het gezicht gebeten door een hond. Hij is naar het ziekenhuis gebracht.


Het jongetje was samen met zijn moeder in de speeltuin aan de Pastoor Boumanstraat aan het spelen. Toen hij tijdens het spelen gilde, werd hij aangevlogen door een hond die kort daarvoor plotseling de speeltuin in kwam lopen.

De vrouw, die bij het jongetje was, trok het beest zijn bek open om het kind los te krijgen. Hij is in het ziekenhuis op zeven plaatsen 'geplakt' in zijn gezicht.
 
 

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van het voorval en mensen die weten waar de hond thuis hoort. Het gaat om een donkerbruine, op een stafford lijkende hond met een witte vlek aan de voorzijde.

Zij kunnen bellen naar 0900-8844 of zich melden op het politiebureau.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (14-5-2008 om 12:37)
Dit is een verschrikking voor beide partijen waarom moet erbij dat het een staff is als het een taco bell hond was word het er niet bij gezet. Het is verschrikkelijk en tuurlijk sancties moeten volgen maar de dood! Mens en dier we maken allemaal fouten.
Sjaan (14-5-2008 om 11:34)
Bah..wat een overtrokken reacties! Kijk naar het waaróm de hond heeft gebeten. En ga nu niet als gekken alle honden over één kam scheren. Een bijtende hond wordt niet zo geboren, maar gemaakt. Worden criminelen ook crimineel geboren? Veel sterkte voor het kindje, lijkt meer op zijn plaats!
Kelly (14-5-2008 om 09:26)
We hebben het hier over een hond die al gebeten heeft!
Lia (13-5-2008 om 22:40)
Dus de hond moet maar gelijk afgemaakt worden? Met muilkorf kan ie ook een heel fijn leven hebben hoor, mijn hond draagt ook een muilkorf en dan niet de ambull maar de boerboel, iedereen is dan ook tevree en niet bang.
Kelly (13-5-2008 om 17:01)
Op strand moet een hond los kunnen hoor. Een hond die niet los op strand kan omdat? Zet die dan maar een muilkorf op. Ergens moeten honden lekker los kunnen rennen en spelen zonder dat er iemand last van heeft. Een hond die zich elke dag uit mag leven zijn sociaal. Honden komen vaak veel te kort.
Karin (13-5-2008 om 16:56)
Ik vind het niet duidelijk wat er vooraf aan gegaan is. Onderschat kinderen niet. Het maakt niet uit welke hond, je moet ze nooit alleen laten met kinderen. Heb zelf een Eng staff gehad. Een grotere sukkel bestaat er niet. De staff komen gelijk weer slecht in het nieuws.Wat denk je van J russels???
Cookie-instellingen beheren