Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw onwel op jachtje Veerse Meer

Toegevoegd: 12-05-2008, 22.02 uur
Door: Roland de Jong
VEERE - De bemanning van het reddingstation Veere werd 2e Pinksterdag omstreeks 12.14 uur gealarmeerd voor een medische evacuatie.
 
Via het Kustwachtcentrum in Den Helder was een noodoproep van een zeiljacht binnen gekomen dat er aan boord van een ander zeilbootje een vrouw onwel was geworden.


De eerste berichten waren ernstig: er werd gemeld dat de vrouw buiten bewustzijn was en geen ademhaling had. Er werden twee ambulances naar Veere gestuurd. De reddingboot trof in eerste instantie het jacht niet aan, maar bij navraag bleek het bootje inmiddels in de jachthaven Oostwatering te zijn aangekomen.
 

Hierop zette de reddingboot direct koers richting de jachthaven ter assistentie. Ter plaatse bleek al snel dat het niet ging om een reanimatie maar dat medische zorg wel noodzakelijk was. De inmiddels gearriveerde ambulance ontfermde zich vervolgens over de vrouw.

Ze is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren