Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dieven aan de haal met emblemen van auto's

Toegevoegd: 13-05-2008, 11.38 uur
Door: Roland de Jong
OUD-VOSSEMEER - Dieven zijn in de afgelopen dagen flink aan de haal gegaan met de emblemen van personenauto's die gepar-keerd stonden in Oud-Vossemeer.


Volgens de politie zijn er ongeveer 25 tot 30 emblemen weggeno-men. Aanvankelijk had niemand aangifte gedaan, maar volgens de politie waren er dinsdagmiddag al wel enkele aangiftes binnen.

De dienstdoende agenten hebben bij diverse gedupeerden aangifteformulieren afgegeven of in de brievenbus gestopt.

Ingevulde formulieren kunnen worden teruggestuurd naar de politie.
 
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
E. (14-5-2008 om 01:22)
Nou bij ons op dorp zaten ze met spuitbussen op auto's te spuiten en er was overal graffiti gespoten en ook emblemen gestolen van diverse auto'. Echt triest or, heb respect voor andermans spullen.
S. (13-5-2008 om 19:43)
Dat is niet het enige wat ze aangericht hebben. Ook is er bij verschillende auto's in de lak gekrast. Erg triest weer dit.
AB (13-5-2008 om 12:33)
Bij ons op het dorp heeft er ook een tijd geweest dat ze dat deden, alleen hebben ze nooit aan mijn auto gezeten gelukig. Maar het is niet zo vervelend als je embleem mist maar de schade die ze daarvan aanrichten is soms erger. En als je dan weet dat een embleem zo rond een tientje kost.
Cookie-instellingen beheren