Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 34 km

Politie waarschuwt voor oplichters Goes

Toegevoegd: 20-05-2008, 23.44 uur
Door: Politie Zeeland
GOES - Politie Zeeland waarschuwt bewoners van Goes en omgeving geen personen binnen te laten die iets in de woning of tuin willen controleren en zich voordoen als medewerkers van de gemeente.


Bij de politie zijn meldingen binnengekomen dat enkele mannen aanbellen en zeggen dat ze bij de gemeente werkzaam zijn als plantsoenmedewerkers. Zij controleren dan bijvoorbeeld de beschoeiing in de tuin en vertrekken weer.
 
Bij navraag van de bewoners bij de gemeente bleek de gemeente hier niets van te weten. Politie Zeeland adviseert bewoners eerst even te bellen naar de gemeente voordat ze iemand in hun woning binnenlaten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ergernis (23-5-2008 om 18:43)
Dit is eigenlijk zaak voor politie, en de regering pleit ook voor meer blauw op straat. En dat kan wel zijn, maar we zien ze niet.
Iemand (23-5-2008 om 18:09)
Ik waarschuw ook vaak voor oplichters, maar dan is het de politie zelf die zich achter een bosje heeft genesteld om te kijken wie er 5 km te hard durft te rijden. Dat vind ik ook oplichterij toch. Dus politie, kom achter dat bosje vandaan, en pak die goser dan
Monique (23-5-2008 om 08:54)
Rientje dat van die pannen is hier in sas van gent ook, een man die dat verkoopt met het is over van de rommelmarkt. ik had gevraagd of hij een vergunning had van de gemeente en dat was niet zo. nu heb je niet altijd een vergunning nodig, maar wel bij deur aan deur verkoop.
Jerien (22-5-2008 om 22:11)
Hebben jullie het kenteken van de auto genoteerd? Altijd doen, maakt opsporing veel gemakkelijker.
Rientje (22-5-2008 om 17:21)
Ik denk dat ik die man ook ken. We waren de keuken aan het slopen, we hadden hem buiten op het pad gezet, komt er een auto aan, stapt er een man uit en vraagt doodleuk: Wilt u soms pannen kopen van mij? Vreemd toch?! Volgens mij is dat een oplichter, dus kijk a.u.b. uit!
Willy (21-5-2008 om 17:32)
Nee eilandbewoner ik bedankt ze gewoon heel echt sorry maar je denkt verkeerd je ziet he als je ze nodig heb zijn ze er meen ik uit de grond van mn hart
Cookie-instellingen beheren