Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Forse brand op zandschip Vlissingen

Toegevoegd: 21-05-2008, 06.53 uur
Forse brand op zandschip Vlissingen
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is woensdagmorgen rond 05.50 uur een forse brand uitgebroken op een zandschip dat lag afgemeerd bij Sorteerbedrijf voor Zand en Grind ‘Vlissingen' (SBV) aan de Westerhavenweg. Niemand raakte gewond.
 
De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg riep een hoogwerker en drie bluswagens op om het vuur te bestrijden. De brand ging gepaard met forse rookontwikkeling die in de omgeving van de Buitenhaven goed te zien was. De spuitgasten hebben het vuur geblust.
 
Nog voordat de brandweer ter plekke was sloot de politie uit voorzorg alle wegen rondom het incident af. De Veerhavenweg, Westerhavenweg en Oosterhavenweg werden volledig afgegrendeld omdat er mogelijk sprake was van het vrijkomen van giftige stoffen.
 
De oorzaak van de brand, die vermoedelijk ontstond in een graafmachine aan boord van het schip, is niet bekend.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Dichard (23-5-2008 om 12:07)
Echt akelig als je baas van dat schip bent. Daar gaat je geld dan...
Cookie-instellingen beheren