Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
49 files van totaal 186 km

Onderzoek naar vernielingen auto's

Toegevoegd: 24-05-2008, 21.06 uur
Door: Manfred Berrevoets
GOES - De politie Zeeland is een onderzoek gestart naar de vernielingen die in de nacht van vrijdag op zaterdag zijn gepleegd aan verschillende personenauto's die geparkeerd stonden in de wijk Goes-noord.


Alle auto's, die geparkeerd stonden aan de van Hallstraat en de Trumanslaan, zijn bekast. Eén auto is tevens besmeurd/bespoten met verf. Het totale schadebedrag is onbekend. Inmiddels hebben 7 á 8 personen aangifte gedaan.

De politie is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van de vernielingen. Zij kunnen zich melden op het politiebureau in Goes of op telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tip (26-5-2008 om 13:18)
Samen sta je sterk, ga met alle gedupeerde praten en maak een plan om deze jongens aan te pakken. Je staat sterker als je met alle gedupeerde tegelijk naar de politie gaat, dan moeten ze wel wat aan het probleem doen.
MARISKA52 (25-5-2008 om 17:37)
De politie zoekt getuigen schei uit zeg hier in onze straat is de dader bekend. Politie doet niks helemaal niks. Is tweede Zaamslag aan het worden maar ach ze wachten kennelijk op nog een dode. Ja erg zat maar het is helaas maar al te waar!
Cookie-instellingen beheren