Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
98 files van totaal 373 km

Vrouw met drie botbreuken na botsing Axel

Toegevoegd: 25-05-2008, 19.23 uur
Door: Roland de Jong
AXEL -  Bij een ongeluk op de Oranjestraat in Axel zaterdagoch-
tend een 19-jarige bromfietsster gewond geraakt. Ze liep twee botbreuken op.


Het ongeluk vond rond 10.45 uur plaats toen de 61-jarige Axelse bestuurster van een personenauto vanaf een parkeerterrein de Oranjestraat op wilde rijden. Ze sloeg linksaf maar verleende hierbij geen voorrang aan de bromfietsster uit de gemeente Terneuzen die op dat moment vanuit het centrum richting de rotonde reed.

De bromfietsster is met twee breuken in haar scheenbeen en een gebroken kuitbeen per ambulance overgebracht naar ziekenhuis de Honte in Terneuzen. Over de ontstane schade heeft de politie niets bekend gemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joost (26-5-2008 om 17:40)
Blijkbaar zijn veel weggebruikers niet op de hoogte van voorangsregels. Richtingaangeven, voorrang geven aan verkeer van rechts. Ik ben 70 + en rijd dagelijks op mijn motorscooter. Automobilisten vinden het leuk om in te halen max.snelheid onbelangrijk. Voorrang geven komt nauwelijks voor.
K (26-5-2008 om 12:52)
Messchien wordt t toch eens tijd mensen vanaf bv 50 jaarlijks te keuren op ogen,zit zelf als chaffeur dagelijks op de weg waarbij t mij opvalt dat audere mensen een vrachtwagen zelfs over t hoofd zien met benauwde cituaties als gevolg levens gevaarlijk gewoon
Mo (26-5-2008 om 07:51)
Hey Meis. Van harte beterschap. Heb je gisteren zien liggen maar vond het zomaar niets, al die pinnen in je been. Heren en Dames automobilisten: Kijk uit, beter 1x teveel kijken dan 1 keer te weinig.
Cookie-instellingen beheren