Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Ongeval met beknelling bij Heikant

Toegevoegd: 17-06-2008, 22.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
HEIKANT - Bij een eenzijdig ongeval op de Vylainlaan in Heikant is dinsdagavond een 29-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen gewond geraakt.


De man reed over de Vylainlaan, komende uit de richting van de Ellestraat en verloor de controle over zijn auto. Daardoor botste hij tegen een boom aan de linkerzijde van de weg en kwam bekneld te zitten in zijn voertuig.

De brandweer rukte met twee voertuigen uit om het slachtoffer te bevrijden. Ook de ambulance werd met meerdere voertuigen ingezet. Het slachtoffer is overgebracht naar een ziekenhuis in Gent waar hij aan zijn verwondingen zal worden behandeld.

Zijn auto werd geheel vernield. De 29-jarige bleek gedronken te hebben en in het ziekenhuis zal een bloedproef worden afgenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
MEL (18-6-2008 om 20:50)
Ondertussen is bekend geworden dat de bestuurder teveel had gedronken. De meest voorkomende oorzaak van eenzijdige ongevallen
Joop (18-6-2008 om 12:11)
Aangezien deze weg heerlijk is om 80 te rijden ipv 50 wedt ik dat het te hard gereden heeft! zitten aardige scherpe bochten in waar je met 60 op je sokken makelijk door kan!
Cookie-instellingen beheren