Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Politie zoekt met duikers naar vuurwapen

Toegevoegd: 19-06-2008, 15.09 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In het water aan de Schuitvaartgracht in Vlissingen is donderdag door de politie Zeeland een zoekactie gestart naar een vuurwapen.


Dit onderzoek is naar aanleiding van schietincidenten die plaatsvonden op zaterdagmorgen 7 juni jl. in de Bonedijkestraat in Vlissingen en nabij discotheek "De Hooizolder" in Westkapelle.

Twee mannen worden ervan verdacht deze schoten te hebben gelost. Het betreffen een 21-jarige Vlissinger en een 26-jarige Middelburger. Ze zijn ingesloten door de politie.

Het zoeken naar het vuurwapen in de Schuitvaartgracht te Vlissingen is naar aanleiding van een tip. Voor alsnog is het vuurwapen nog niet gevonden.

De politie wil graag in contact komen met mensen die meer kunnen vertellen over de schoten die gelost zijn in de buurt van de Hooizolder in Westkapelle en de Bonedijkstraat te Vlissingen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Peer (20-6-2008 om 13:09)
Harry, Misschien stilgehouden in het kader van het politie-onderzoek?? Eerst alle feiten kennen ipv doelloos wat in de lucht praten aub.
Harry (20-6-2008 om 08:08)
Gevalletje stilhouden? zoveelste schietincident in bonnedijkestraat! niks over gelezen, maar nu de politie er niet uitkomt, verschijnt het in het nieuws.
Cookie-instellingen beheren