Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Tijdelijk blusvoertuig na brand in kazerne

Toegevoegd: 20-06-2008, 09.20 uur
Tijdelijk blusvoertuig na brand in kazerne
Door: Manfred Berrevoets
STAVENISSE - De brandweer van Stavenisse heeft tijdelijk een ander blusvoertuig. Het brandweervoertuig van Stavenisse raakte maandag beschadigd door een brand in de brandweerkazerne aan de Julianastraat.


Door het snel optreden van de brandweerlieden was de brand snel geblust maar had het blusvoertuig wel de nodige rook- en roetschade opgelopen. Hiervoor moet het voertuig door een speciaal bedrijf worden schoongemaakt.

Om de dekking in en rond Stavenisse te waarborgen is tijdelijk een brandweervoertuig (4535) van de Stadsgeweste brandweer Vlissingen/Middelburg gestationeerd op deze kazerne. Het voertuig van Stavenisse (4233) zal waarschijnlijk halverwege volgende week weer inzetbaar zijn.

Zie ook: Brand in brandweerkazerne Stavenisse.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mark (20-6-2008 om 22:43)
Als hij niet alles tegelijk wil dan beginnen met Veere en steeds verder uitbreiden want belasting geld verspillen gebeurt als het niet samen gaat!!! Voertuig gaat naar Koudekerke hierna als het goed is tijdelijk.. Een Middelburger
Mark (20-6-2008 om 22:41)
Ik geloof dat Kees niet echt verstand van zaken heeft. Mburg was voordat het samen ging met Vlisn een arme brandweer. Vlissingen behoorde tot de rijkste. Samenvoeging had voor Mburg de voordelen alleen en Vlis de nadelen. VRZ is voor verbetering en efficientie.. heel krom van Schouwenaar..
Kees (20-6-2008 om 16:05)
Burgermeester van Middelburg heeft volkomen gelijk. Wij als Gemeente Middelburg moeten weer gaan betalen voor de kleinere gemeenten's.
Karel (20-6-2008 om 11:43)
En daarna gaat hij naar Koudekerke geloof ik.
Samantha (20-6-2008 om 10:34)
De brandweer staat tegenwoordig erg in het nieuws.. Ik snap niet dat middelburg niet mee wil doen aan de gezamelijke brandweerkorps.Totdat er wat gebeurd en ze zielig komen doen.
Brandweervrijwilliger (20-6-2008 om 10:12)
KIJK!!! da's nou echt een voorbeeld van samenwerking in brandweer (Zee) land!!
Cookie-instellingen beheren