Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 34 km

Zwaargewonde bij ongeluk A58

Toegevoegd: 13-07-2008, 15.23 uur
Zwaargewonde bij ongeluk A58
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij een ernstig eenzijdig ongeluk op de A58 bij Kapelle is zondagochtend één persoon zwaargewond geraakt.
 
Het ongeluk vond even na 08.00 uur plaats nabij hectometerpaaltje 146,6. De bestuurster van een bestelauto reed rond dat tijdstip in de richting van Vlissingen toen ze door nog onbekende oorzaak met haar voertuig in de berm terecht kwam. Nadat de vrouw een stuurcorrectie uitvoerde belandde het voertuig op zijn zijkant op het wegdek.


De brandweer van Kapelle heeft de voorruit van de auto verwijderd waarna het slachtoffer kon worden bevrijd. Een tweede inzittende had bij aankomst van de hulpdiensten het voertuig al verlaten. De passagier kwam met de schrik vrij. De vrouw is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Nadat het zwaarbeschadigde voertuig was afgevoerd door een bergingsbedrijf heeft de brandweer het wegdek gereinigd.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren