Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 23 km

Weer gewapende overval Vlissingen

Toegevoegd: 13-07-2008, 19.26 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is in de nacht van vrijdag op zaterdag voor de tweede keer binnen 48 uur een gewapende overval gepleegd. Dit keer werd een horecagelegenheid overvallen. De politie heeft dit zondag pas bekend gemaakt.


Het personeel van het bedrijf aan de Boulevard zag rond 01.15 twee onbekende mannen de zaak binnenlopen. De mannen bedreigden het personeel met een wapen en namen vervolgens enkele honderden euro's uit de kassa mee. Met de buit op zak verlieten ze de zaak weer. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Donderdagavond werd een man in zijn woning aan de Jacoba van Beierenweg ook het slachtoffer van een gewapende overval. Er zijn nog geen aanwijzingen dat het gaat om dezelfde daders.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rene (18-7-2008 om 16:02)
De daders zijn nu bekend. Peter van de Kanovijver is zeer ziek geweest en dat dit. Stelletje laffe klootzakken!
Peter cock (15-7-2008 om 18:58)
Pieter begrijpt de intentie van het bericht niet waarop hij reageert. Het gaat erom dat er wel 6 man lopen te lopen bekeuren (tegelijk)in de Walstraat maar dat de ouderwetse wijkagent blijkbaar niet mogelijk is. Het gaat niet meer om veiligheid het gaat om zo veel mogelijk geld binnen halen.
Pieter (14-7-2008 om 23:48)
Jammer dat er zulke simple mensen zijn als Johnk. Ben er ook niet alijd blij mee dat ze staan te controleren. Die agenten zullen heus niet in de Walstraat blijven schrijven als ze de melding van een overval horen. Ik denk dat ze maar wat graag die overvallers hadden willen pakken.
Mark (14-7-2008 om 12:43)
@Peter Cock: je breekt me de bek open kerel! Tis triest gesteld met dit land en de politiek! Ik denk dat heel Den Haag maar eens naar hans anders toe moet! Hypocriet zootje!
Johnk (14-7-2008 om 12:34)
Met 6 man in de walstraat controleren op fietsers met mooi weer. Op de P. Rosevelt op 300 meter afstand staan kijken hoe ze daar met scooters wielies lopen te maken op de weg en niet ingrijpen. Tijdens een festival het verkeer regelen ipv naar een melding dat iemand met een wapen zwaait. Enz. enz.
Vlissinger (14-7-2008 om 10:35)
Vlissingen: Pak dit aan! Waarborg de veiligheid van je burgers.
Cookie-instellingen beheren