Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Brandweer takelt patient uit woning

Toegevoegd: 15-07-2008, 20.29 uur
Brandweer takelt patient uit woning
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen/Middelburg heeft dinsdagavond een patiënt uit een woning aan de Nassaulaan in Middelburg getakeld.


Het opgeroepen ambulanceteam kon de patiënt niet via een trap of een lift naar beneden komen. Daarom werd een ladderwagen opgeroepen. Nadat deze was geïnstalleerd kon de patiënt, die zich op de bovenste verdieping van het complex bevond, naar beneden worden gehaald.
 
De ambulancedienst heeft de flatbewoner vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R.v.Z (16-7-2008 om 17:37)
Het gebeurt heelaas veel te vaak dat ze zieke mensen met behulp van de brandweer uit een appartement moeten halen omdat de lift het niet doet. Zoiets moet toch eigenlijk niet nodig zijn? Ik hoop dat het met die man goed gaat, sterkte en beterschap.
Minnetje (16-7-2008 om 10:30)
Oh dat geeft een ander licht op de zaak. Dat zijn natuurlijk kinderziektes die hopelijk snel verholpen worden. Benno ik hoop dat je vader het goed maakt.
Bouwtje (16-7-2008 om 10:28)
Jammer dat de lift in storing was, normaal kunnen hulpverleners GOED bij de appartementen komen. Volgende keer beter! Ik hoop dat de patient er niet verder onder geleden heeft.
Jimmie (16-7-2008 om 08:35)
Oohhh, de liften werkten nog niet... ahaaaa! Ik hoop dat het verder goed gaat met de patient.
Brandweerman (15-7-2008 om 22:33)
Toelichting: Momenteel werken de liften nog niet. Vandaar dat met behulp van de brandweer de patient naar beneden is gehaald.
Benno (15-7-2008 om 22:33)
Ik ben de zoon van de persoon die uit het complex getild is. Echter alle twee de liften waren defect en konden ze dus niet gebruiken. Maar normaal gesproken moet er een brancard in de lift kunnen.
Cookie-instellingen beheren