Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 18 km

Man valt vrouwen lastig in Zeeuws Vlaanderen

Toegevoegd: 18-07-2008, 18.54 uur
Door: Roland de Jong
NIEUWVLIET - In het gebied tussen Nieuwvliet en Cadzand zijn de
afgelopen week meerdere jonge vrouwen lastiggevallen.

De vrouwen werden door een man in gebroken Engels aangespro-
ken. Hij deed hen vervolgens onzedelijke voorstellen. De man heeft
volgens de politie een blanke huidskleur en is 20 tot 35 jaar oud.


De man heeft een mager postuur, heeft bruin haar, is ongeveer 1.90 meter lang en had een beginnende snor of baardgroei. Ook heeft hij uit zichzelf een vriendelijk voorkomen. De man verplaatst zich volgens de politie met een herenfiets.

De politie is op zoek naar mensen die meer weten over de man. Mensen met informatie wordt verzocht te bellen naar 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Inda (20-7-2008 om 13:33)
Ook ik ben wel eens lastig gevallen. Het is heel eng, toch moet je laten blijken dat je niet bang ben ook al zit je hart in je keel. En aangifte doen bij politie! Ik heb gewoon wat bij me als ik 's avonds laat van mijn werk kom, zo voel ik me veiliger, of het mag of niet dat zal me een zorg zijn.
Just me (18-7-2008 om 19:24)
Hopelijk pakken ze snel deze mafkees. Je hoort het steeds vaker. Gelijk castereren en opsluiten. Deze mensen horen niet thuis in deze wereld.
Cookie-instellingen beheren