Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 222 km

Acht arrestaties bij City Party Middelburg

Toegevoegd: 27-07-2008, 19.39 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Tijdens de City Party op het Hof van Tange in Middelburg zijn zaterdagavond acht personen aangehouden.


De City Party werd gehouden na afloop van de Danceparade door het centrum van de stad. De politie hield twee mannen aan wegens het bezit van softdrugs. Een ander werd opgepakt voor het bezit van harddrugs. Ook was er een vechtpartij die voor arrestaties zorgde.

De man met de harddrugs was een 23-jarige Rotterdammer. Hij had 79 XTC-pillen bij zich. Andere mannen die werden gepakt voor drugsbezit hadden kleine hoeveelheden speed en cocaïne bij zich. Het drugsbezit werd ontdekt bij de toegangscontrole van het terrein door beveiligingspersoneel.
 

Een 36-jarige Vlissinger is aangehouden wegens het te koop aanbieden van drugs op het evenemententerrein. Bij nader onderzoek bleek zijn koopwaar geen harddrugs maar vermoedelijk fijngestampte aspirine. De man is met een boete heengezonden.

Een 17-jarige jongen uit Arnemuiden werd van het festivalterrein verwijderd wegens betrokkenheid bij een vechtpartij. Hij verzette zich hevig en is hierop aangehouden. Een 25-jarige man, eveneens uit Arnemuiden, wilde de aanhouding voorkomen en is daarop ook aangehouden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nichal (28-7-2008 om 20:50)
@ Jerien Je vind jezelf wel heel grappig zeker?
Jerien (28-7-2008 om 15:35)
Beste Miranda, ik stop ze niet in die hokjes, daar kruipen ze zelf iedere keer weer in.
Jolande (28-7-2008 om 15:35)
David, helemaal met je eens! Lekker belangrijk, 8 mensen met wat pilletjes.
Ano (28-7-2008 om 15:23)
Beste miranda! Toen Jerien en ik nog jong waren bestonden er nog normen,w aarden en respect voor je medemens! Kun je mij vertellen waar die gebleven zijn?
Miranda (28-7-2008 om 13:04)
Beste Jerien; en toen jij jong was deed je natuurlijk nooit wat!!? Je moet mensen eens niet zo in hokjes plaatsen...
David (28-7-2008 om 12:53)
Wat een lekkere negatieve klanken weer allemaal. Kop eens met 'duizenden zeer tevreden bezoekers cityparty'. Denk dat dat meer de lading dekt over dit feest, want het was super.
Cookie-instellingen beheren