Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Reeks diefstallen tijdens weekeinde

Toegevoegd: 28-07-2008, 14.30 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Dit weekeinde is op vier plaatsen in de provincie ingebroken. Er werd in totaal honderden euro's buit gemaakt.


Vanaf een bedrijfsterrein aan de Houtkade in Goes werden een tiental haspels met op elke haspel enkele honderden meters kabel gestolen. De waarde is onbekend.

In Arnemuiden werd een flinke slag geslagen in een woning aan de Zuster van Donkstraat. Tussen maandag 01.20 en 08.30 werd daar ingebroken om er vervolgens vandoor te gaan met twee laptops, persoonlijke papieren en enkele honderden euro's. Ook werden de autosleutels gestolen waarna vervoltgens de auto, een zwarte BMW met het kenteken 13-PP-GD werd weggenomen.
 
 
In Haamstede werd uit een bedrijfspand aan de Noordstraat een kluis gestolen. Een slechte buit want de kluis was leeg. Verder werden wel enkele honderden euro's weggenomen. De dieven kwamen binnen door een paar ruiten te vernielen.

In Terneuzen werd een deur van een verenigingsgebouw aan de Beurtvaartkade geforceerd om er vervolgens eveneens met enkele honderden euro's vandoor te gaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (28-7-2008 om 19:03)
Hebben ze het op BMW's gemund?! Vorige week in Krabbendijke nu in Arnemuiden.. BMW-rijders houdt uw auto in de gaten...
Cookie-instellingen beheren