Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 278 km

19 Aanhoudingen tijdens drugsactie Renesse

Toegevoegd: 28-07-2008, 22.02 uur
Door: Roland de Jong
RENESSE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag tijdens een speciale drugsactie in Renesse in totaal 19 personen aangehouden.


Tijdens de controle werd met behulp en een gecertificeerde speurhond gezocht naar verdovende middelen. Alle aangehouden verdachten hadden volgens de politie ofwel hard- of softdrugs in hun bezit, of stonden op de openbare weg hun drugs te gebruiken.

Onder de 19 aangehouden personen is slechts één vrouw. De verdachten variëren in leeftijd tussen de 17 en de 30 jaar. Voor een gedeelte zijn ze afkomstig uit de provincie, een ander gedeelte komt van buiten de provincie, aldus de politie.
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jo (2-8-2008 om 21:17)
Het is toch verschrikelijk als je als moeder op gepakt word met drugs. Dit bewijst het maar weer. Het is beter dat ze voor haar kindje zorgt. In plaats met deze dingen bezig tehouden. Schandalig. De politie moet harder op treden. Aanpakken die mensen!
R.Z. (30-7-2008 om 08:02)
Het is van de zotte dat je wordt opgepakt voor het op straat roken van een joint d.m.v. een politierazzia met knuppels, paarden en honden zoals die daar elke nacht plaatsvindt in de zomer.
Martin (29-7-2008 om 22:04)
Niks vrijgeven, links gelul. Keihard aanpakken die handel. Als de overheid net zoveel tijd en energie in de drugsproblematiek zou steken als in snelheidscontroles(Tegenwoordig digitaal, verdiend nog sneller, maar dat terzijde)zal dat ongetwijfeld effectief blijken. Dat is toch beter voor onze kids.
R.Z. (29-7-2008 om 20:56)
Waar dit heen gaat ? Naar een Politiestaat ! Zulke actie's lokken alleen maar agressie uit. Vrijgeven: probleem opgelost. En is er meer geld voor de echte problemen zoals bijv onder invloed rijden.
Engetje (29-7-2008 om 10:45)
Waar gaat dit toch naar toe. Pas nog een meisje aangereden de jongen was onder drugs en alchohol. Waar gaat dit naar toe. Zwaar straffen en een flinke geld boete misschien gaan ze het dan leren
Paulus (29-7-2008 om 09:46)
Gewoon allemaal oppakken die harddrugs bij hebben . Niks vrijgeven gewoon hard aanpakken.
Cookie-instellingen beheren