Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Viertal gewond na ongeluk in Cadzand

Toegevoegd: 04-08-2008, 09.13 uur
Door: Roland de Jong
CADZAND - Bij een ongeluk op de Strijdersdijk in Cadzand zijn zondagmorgen vier wielrenners gewond geraakt.


Een groep wielrenners ging rond 09.30 uur aan de kant rijden omdat ze werden ingehaald door een andere groep renners. Hierbij bleef het stuur van een van hen haken in het stuur van een mederijder waarna beiden ten val kwamen.

Als gevolg van deze valpartij kwamen ook een tweetal renners van de inhalende groep ten val. Het letsel bestond uit diverse schaafwonden.
 
Een van de wielrenners was even buiten bewustzijn geweest, hij werd voor onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (4-8-2008 om 20:21)
Heb zelf helaas geen goede ervaringen met wielrenners. Grote mond 'aan de kant, rot op'' en vaak nog grover. Ook zelf niet aan de kant willen, gedeelten van de rijbaan gebruiken of dit wel of niet mag enz enz. Ik weet/denk dat ze niet allemaal zo zijn. Maar ik moet ze nog tegenkomen
Cookie-instellingen beheren