Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

750 Euro boete voor dronken Duitser

Toegevoegd: 04-08-2008, 17.03 uur
Door: Roland de Jong
BRESKENS - Een 43-jarige man uit Kaarst (D) heeft zondagavond een gepeperde boete gekregen nadat hij dronken achter het stuur was gekropen.


De man werd rond 23.30 uur betrapt op het Oranjeplein. De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij tweeenhalf keer zoveel had gedronken dan is toegestaan.

Door de agenten is contact opgenomen met de officier van justitie en die heeft bepaald dat de Duitser een boete moest krijgen van 750 euro. Ook kreeg hij een rijverbod van 6 uur.
 
 
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adri (6-8-2008 om 09:33)
Alsof toeristen hier naartoe komen om 's avonds laat onder invloed onze families dood te rijden... Meneer is terecht gestraft, klaar. Hoe doen we dat in de toekomst met "ons eigen volk" als die betrapt worden? Zetten we die dan het land uit?
Martin (5-8-2008 om 22:33)
Leon, ook jij snapt het niet. Dit is net als diefstal een misdrijf en wordt niet met een bon afgedaan. Het feit dat een kind door dit figuur had kunnen worden doodgereden maakt hem een moordenaar en heeft dus zeker ook prioriteit. De straf is te laag, maar dat was het bij inbraak oid ook geweest.
Martin (5-8-2008 om 22:28)
Siegfried jij snapt het niet helemaal. Dergelijke criminelen zijn geen toeristen, maar komen hier om onder invloed onze kinderen dood te rijden. De straf is, zoals normaal in Nederland, te mild. Deze man mag nooit meer rijden. Ook niet in andere landen wat ondanks Europa nog steeds het geval is.
Reinier (5-8-2008 om 15:50)
Dure vakantie dan
Zonnetje (5-8-2008 om 11:38)
Hierop is maar 1 reactie: Rijbewijs afnemen voor langere tijd!
Debbey (5-8-2008 om 11:08)
Siegfried... Niet echt heel snugger he wat je daar neerzet, wij hoeven echt geen toeristen als dat ten koste gaat van onze veiligheid.. Kijken of je nog zo blij bent met die dronken toerist als familie van jou wordt aangereden.
Cookie-instellingen beheren