Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
16 files van totaal 51 km

Kinderen en ouders gewond na botsing

Toegevoegd: 06-08-2008, 08.53 uur
Door: Roland de Jong
HOEDEKENSKERKE - Bij een ongeluk in Hoedekenskerke zijn dinsdagavond een man, een vrouw en twee kinderen gewond geraakt.


Rond 17.00 uur vond op de kruising Waanweg/Vrouwenweg een aanrijding plaats tussen twee auto's. Een bestelbus, bestuurd door een 44-jarige man uit de gemeente Borsele, verleende op bovengenoemd kruispunt geen voorrang aan een personenauto die van rechts kwam, welke werd bestuurd door een 43-jarige man uit de gemeente Goes.

De inzittenden van de personenauto zijn voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Over hun exacte letsel is nog niets bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Medekende mens (12-8-2008 om 11:39)
Tja een mens is ook maar een mens en fouten zullen altijd worden gemaakt hoe erg ook voor de slachtoffers. Veel sterkte aan iedereen.
Zeeuwse moeder (6-8-2008 om 18:55)
Gelukkig zijn er mensen zoals u, die maken nooit een fout. Misschien alleen een misplaatst commentaar op het verkeerde moment. sterkte gewenst voor alle betrokkenen.
Jan-Victor Adriaanse (6-8-2008 om 11:46)
Je zou toch zeggen dat je al jaren weet dat verkeer van rechts voorrang heeft; bovendien is de veroorzaker van het ongeval iemand uit de buurt dus moet hij de situatie aldaar redelijk kennen.
Cookie-instellingen beheren