Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Boete na vrijpartij bij Oesterdam

Toegevoegd: 07-08-2008, 10.00 uur
Door: Roland de Jong
THOLEN - Een vrijend stelletje heeft woensdagmiddag een boete gekregen van de politie.


Agenten namen een kijkje bij de dam nadat meerdere mensen de politie hadden gebeld met de melding dat het stelletje 'het' aan het doen was. Na wat speurwerk trof de politie het stel inderdaad aan.

Een hoop nieuwsgierigen slagen de twee van dichtbij gade en één van de melders had zelfs foto's gemaakt als bewijs voor de agenten. Op verzoek van de politie zijn de foto's weer van de digitale camera verwijderd.

Nadat de twee zich weer enigszins hadden aangekleed kregen zij een bekeuring.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jongere (14-8-2008 om 15:51)
Het lijkt wel of alle remmen los gaan de laatste tijd. Alles moet, alles mag.. En de normen en waarden waar blijven die?? Ik zou zeggen: is het geen tijd om te bezinnen waar we mee bezig zijn?
Erkje (11-8-2008 om 19:19)
Wat bezielen de meesten zo te reageren. We hebben allemaal de mond vol over normen en waarden? 't Is al schunnig dat er naaktstranden zijn, wil iemand perse bloot? Doe 't dan op de aangewezen plaatsen en niet op de oesterdam of elders waar 't niet mag. Over de rest? 't Getuigt van 0,0 fatsoen!!!
Helena (10-8-2008 om 01:37)
Ok wat is er fijner dan in de open lucht vrijen, maar ja een beetje uit zicht vind ik wel wat netter. Maar een boete belachelijk, In welk jaar leven we nu???
Aggie (9-8-2008 om 14:38)
Waar gaat het naar toe in NL? Laat die mensen toch, ze doen er niemand kwaad mee.
Staatskas (9-8-2008 om 12:14)
Gewoon te gek voor woorden dat je voor zoiets de politie belt.
Jongere (9-8-2008 om 01:26)
Zulke intieme zaken doe je ‘normaal’ niet in het openbaar. Op tv/gaypride hoort’t ook niet! Politie, aanpakken als andere zaken. Dit is niet oubollig.
Cookie-instellingen beheren