Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
65 files van totaal 254 km

Gewonden bekneld bij ongeluk Kortgene

Toegevoegd: 08-08-2008, 20.19 uur
Door: Roland de Jong
KORTGENE - Bij een eenzijdig ongeluk op de Provincialeweg in Kortgene zijn vrijdagmiddag meerdere personen gewond geraakt. Er was sprake van een beknelling.


Het ongeluk vond rond 15.25 uur plaats. Een 18-jarige automobilist uit Goes reed over de Provincialweg komende uit de richting van Geersdijk. Door onbekende oorzaak raakte hij in een bocht naar rechts in de slip en botste frontaal tegen een links in de berm staande boom.

De bestuurder van de auto en zijn drie inzittenden, een 17-jarig meisje uit Zierikzee, een 32-jarige vrouw uit Goes en een 29-jarige man uit Goes raakten allen gewond en zijn door de brandweer uit de auto gehaald.

De bestuurder, het 17-jarige meisje en de 32-jarige vrouw zijn per ambulance, met nog onbekende verwondingen, overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De 29-jarige man uit Goes is, tevens met nog onbekende verwondingen, overgebracht naar het Erasmus ziekenhuis in Rotterdam.

Van de bestuurder van de auto is bloed afgenomen om te bepalen of hij onder invloed van alcohol was. Bij het ongeval zijn drie ambulances, een traumahelikopter en de brandweer ingezet. De auto raakte total-loss.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hélène van Andel (17-8-2008 om 13:27)
Zolang we niet weten wat de oorzaak is, kunnen jullie niet oordelen. Ik weet zelf allemaal wat er gebeurt is, want ik zat namelijk in de auto voorin naast mijn vriend. Zelf ligt mijn 18-jarige vriend nog in 't ziekenhuis, verder gaat 't goed met 'm. Zelf ben ik 't 17-jarige meisje uit Zierikzee.
Coco (13-8-2008 om 11:33)
Hij heeft niet gedronken en reed niet te hard en als je niet weet waar je over praat hou dan je vooroordelen voor je aub, de bestuurder lig nog in het ziekenhuis en een van de inzittende lig nog in het erasmus en dat is erg genoeg allemaal en ik kan het weten want ik zat er ook in.
H Kleuns (11-8-2008 om 11:15)
Reactie op J-P: Dat is ook een goed idee, met een puberrijbewijs alleen een auto besturen met b.v. een motorvermogen van max 50 Pk of te wel ca 68 Kw. Dat zou het aantal ongelukken flink verminderen omdat de snelheid dan een heel eind onderuit gaat.
Jopie (11-8-2008 om 00:45)
Altijd je snelheid aanpassen aan de omstandigheden, zoveel vreselijke ongelukken in Zeeland met jonge mensen de laatste tijd, waarom? Sterkte aan de betrokkenen.
Jo (10-8-2008 om 19:43)
Ik ken de weg niet dus weet niet of het erg gevaarlijk is. Wel weet ik dat de bestuurder niet heeft gedronken. Wel weet ik dat die persoon nog steeds in Rotterdam ligt. Is ook nog niet bekend wanneer hij naar Goes komt.
J-P (10-8-2008 om 12:43)
Even los van de schuldvraag en oorzaak ben ik van mening dat jongere autobestuurders ook een licht rijbewijs moeten krijgen, net als motorrijders. Als 18 jarige mag je met willekeurig welke auto de weg op en voor veel jonge bestuurders is dat gewoon niet handig.
Cookie-instellingen beheren