Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Kassa Vlissingse winkel leeggeroofd

Toegevoegd: 09-08-2008, 17.30 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Uit de kassa van een winkel aan de Lange Zelke in Vlissingen is zaterdag een flink geldbedrag weggenomen.


Een medewerker van de winkel wilde spullen afrekenen voor een klant en zag dat er ineens nog maar erg weinig geld in de kassalade zat. Nadat zij navraag had gedaan bij collega's bleek dat het geld mogelijk uit de kassa gestolen is. Vermoedelijk mist er een bedrag van honderden euro's.

Mogelijk is de diefstal gepleegd door drie mannen die zich in de winkel nogal opvallend gedroegen. Van hen ontbreekt echter elk spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Vonck (11-8-2008 om 08:03)
Dit is een van de redenen dat de dames bij ons in de zaak altijd hun kassa moeten blokkeren zodra ze de balie verlaten. Maar ze zijn zo gehaaid je houdt het niet altijd tegen
Jaap (11-8-2008 om 00:39)
Camerabeelden? Dan die op youtube zetten of opsporing verzocht inschakelen.
Kurt (10-8-2008 om 20:01)
Zal bij mij in de zaak niet gebeuren. Ik maak op tijd de kassa leeg en mijn personeel staat verspreid opgesteld in de zaak en ik heb meer dan twee ogen, ik zie alles. Maarja dat heb je hé als je een hart voor de zaak hebt...
Poppy (10-8-2008 om 10:51)
Als heteen grote winkel is kan ik me voorstellen dat je niet alles in de gaten kan houden. En ook meer personeel zou in veel gevallen een oplossing zijn maar het is een kwestie van 'te duur'. Veel winst maken ten koste van diefstallen. Ik zou me er zeker niet schuldig door voelen lady's!
Ikke (9-8-2008 om 20:32)
O,o, beetje dom. Werk al m'n hele leven al in allerlei winkels. Een klein beetje alert zijn kan deze rottigheid voorkomen!!
Hendrika (9-8-2008 om 20:13)
Lekker oplettend daar in die zaak! Die vragen er toch om om bestolen te worden?
Cookie-instellingen beheren