Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 170 km

Bevrijding na ongeluk in Terneuzen

Toegevoegd: 11-08-2008, 10.20 uur
Bevrijding na ongeluk in Terneuzen
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De brandweer heeft maandag twee slachtoffers bevrijd na een aanrijding op de Willem de Zwijgerlaan in Terneuzen.
 
Rond 09.40 uur schoot een auto over de rotonde. De twee inzittenden van de auto zijn door de brandweer uit de auto geknipt. Er was sprake van een gecontroleerde bevrijding; de personen zaten niet bekneld maar medisch gezien was het beter ze op een andere wijze uit de auto te halen.
 
Over het exacte letsel van de twee en de ernst daarvan is nog niets bekend. De gewonden zijn met ambulances naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sjaak (12-8-2008 om 22:49)
Mensen, er wordt hier gespeculeerd dat rotondes gevaarlijk zijn, maar de meeste fouten worden veroorzaakt door mensen! Zie andere berichten over voorrang! Als er stoplichten staan rijden we met zijn allen door rood heen! We zijn allemaal mensen, dus WIJ hebben het zelf dan toch gedaan?
T (12-8-2008 om 14:12)
Echter had het hier niks met de rotonde of richting aangeven te maken.. Door een woordenwisseling in de auto is de man vermoedelijk opzettelijk rechtdoor gereden waarna hij is aangehouden en zijn rijbewijs ingevorderd is
Vaisonne (12-8-2008 om 09:50)
Ik denk eigenlijk dat het niet zozeer de rotondes zelf zijn maar de manier waarop er wordt gereden. Veel mensen zien het een beetje als een circuit waar je eens lekker hard op kunt rijden en draaien. Er wordt op rotondes ook heel slecht richting aangegeven.
Fluffy (12-8-2008 om 09:05)
Het was geen ongeluk. Die man is opzettelijk op de rotonde gereden.
Jacqueline (12-8-2008 om 05:54)
Dave, ik ben het geheel met je eens, heb het in Schotland ook paar keer gezien toen ik daar was dat het niet zo'n vriendelijke oplossing is als men denkt, die rotondes en nu hier ook weer... Vind het zelf ook maar niks al die rotondes!
Martin (11-8-2008 om 22:53)
Tja, normaal gesproken vallen ongevallen op rotondes met letsel en schade gelukkig wel mee. Als iedereen ook eens richting aangaf bij het verlaten van een rotonde zou het ook al veel schelen. Dit is kennelijk met opzet door de bestuurder gedaan, tja daar kan de rotonde ook niets aan doen.
Cookie-instellingen beheren