Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
46 files van totaal 153 km

Vrouw gewond geraakt in Vlissingen

Toegevoegd: 13-08-2008, 23.24 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Bij een ongeluk op een kruising in Vlissingen is woensdagmiddag een vrouw gewond geraakt.


Rond 15.35 uur reed de vrouw, een 67-jarige Vlissingse, in haar scootmobiel over de Brouwenaarstraat reed en plotseling linksaf sloeg, de baan voor tegenliggers op.

Op dat moment kwam vanaf de Paul Krugerstraat echter een 20-jarige automobilist uit Oost Souburg aanrijden. Zij kon de vrouw in haar scootmobiel niet meer ontwijken.

De vrouw liep een hoofdwond en een open beenbreuk op en is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (14-8-2008 om 15:04)
Is het niet handig als je scootmobiel berijders/sters ook een theorie cursus laat afleggen want dat ding heeft een motor aan boord en moet al een verzekeringsplaatje hebben waarom dan geen verkeers cursus voor hun eigen veiligheid zodat ze bewuster deelnemen a/h verkeer
Daan (14-8-2008 om 13:07)
Ik weet echt wat een scootmobiel is! En er zijn wel degelijk mensen die zo voluitgas door de stad gaan en echt niet op andere mensen letten.
Patrick (14-8-2008 om 09:44)
Daan, een scootmobiel kan hooguit 15 km/u, elektrisch aangedreven en daar zit men óp !!
Daan (14-8-2008 om 08:41)
Veel mensen in een scootmobiel denken dat anderen wel stoppen voor hen en rijden als een dolle stier over de weg of door de stad Mensen in de scootmobiel: : Past u ook uw snelheid aan, en kijk goed uit. In uw eigen belang maar ook in het belang van anderen. Wellicht was het deze keer niet zo.
Cookie-instellingen beheren