Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 21 km

Auto's op zelfde plek van de Polredijk

Toegevoegd: 13-08-2008, 23.51 uur
Auto's op zelfde plek van de Polredijk
Door: Roland de Jong
VROUWENPOLDER - In Vrouwenpolder zijn woensdag twee auto's op twee verschillende tijdstippen maar op exact dezelfde locatie van de Polredijk gereden.


De eerste auto reed rond 08.00 uur van de dijk. De auto reed vanuit Vrouwenpolder richting Veere en kwam hierna tot stilstand in de binnenbocht. De bestuurder verklaarde niet te hard te hebben gereden. Rond 14.30 uur reed er weer een auto van de dijk. Ook deze bestuurder verklaarde niet te hard te hebben gereden.

Buurtbewoners hebben na het ongeluk een brandstofspoor ontdekt op de dijk. Of dit de beide ongelukken heeft veroorzaakt is niet bekend. De wegbeheerder gaat vermoedelijk onderzoek naar de reeks aanrijdingen op de dijk.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (14-8-2008 om 19:49)
@dave: Je mag wel over doorgetrokken strepen rechts van de weg langs de berm. Dit mag niet als er bijvoorbeeld een vluchtstrook ligt en je geen pech hebt. Op veel gemeentehuizen in Zeeland liggen trouwens folders waarin je kunt lezen wat de nieuwe wegmarkeringen betekenen en deze zijn gratis.
Daan (14-8-2008 om 17:31)
Ik denk dat de oorzaak deels ligt aan het te snel rijden en het verkeerd inschatten van de bochten. Een aantal bochten zijn toch vrij scherp en moet je niet met een hoge snelheid nemen anders gaat het fout.
Dave (14-8-2008 om 16:20)
@Dennis: Het komt door de nieuwe belijning. Onderbroken strepen, nu langs de zijkant van de weg, mag je overschrijden. Doorgetrokken strepen zoals voorheen aanwezig mag je niet overschrijden. De hele rijbaanbelijningspolitiek van de wegbeheerders in Zeeland is een amateuristische aanfluiting.
Dave (14-8-2008 om 16:16)
Sinds de belijning op de buitenwegen in Zeeland is veranderd, onderbroken strepen aan de zijkant ipv. doorgetrokken strepen, zijn heel wat meer voertuigen van de weg geraakt. Conclusie: Een berg geld verspilt voor een onzinnig idee met rampzalig resultaat. Terugdraaien maar weer!
K (14-8-2008 om 15:09)
Ligt er daar een grote magneet of iets dergelijks dit gebeurd te vaak en ook op precies dezelfde plek dat is toch vreemd
Stros (14-8-2008 om 14:45)
Nog even en ze leggen een perkeerterrein aan daar onder de dijk.
Cookie-instellingen beheren