Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
56 files van totaal 202 km

Meisje gewond na voorrangsfout

Toegevoegd: 14-08-2008, 10.09 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEERENHOEK - Een 17-jarig meisje uit de gemeente Borsele is woensdagavond geraakt bij een ongeluk op de Werrilaan in 's-Heerenhoek.


Het meisje reed rond 20.10 uur met haar brommer over de Werrilaan toen een 66-jarige automobilist uit het Belgische Essen plotseling linksaf sloeg en haar daarbij over het hoofd zag.

Het meisje is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Daar constateerde men dat zij diverse kneuzingen en schaafwonden had opgelopen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marina (15-8-2008 om 08:48)
Weet niet waar andere reactie op duid, maar een aanrijding met een Belg is anders dan hier. Geef het door aan verzekering en die regelt het verder maar dat is over de grens wel anders. Wij ook meegemaakt. Het duurde bijna een jaar voor alles rond was. Gelukkig voor ons vangt de verzekering dat op.
Kersaan (14-8-2008 om 13:47)
Het zoveelste geval in Zuid-Beveland de afgelopen maanden.Alle administratieve rompslomp rondom de schadeafwikkeling is wel het laatste waarop het slachtoffer zit te wachten. Laat de veroorzaker dit allemaal maar regelen. De praktijk is anders. Hoezo bescherming van de zwakke verkeersdeelnemers?
Cookie-instellingen beheren