Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 26 km

Vrouw komt onder eigen caravan in Domburg

Toegevoegd: 15-08-2008, 13.33 uur
Door: Roland de Jong
DOMBURG - Op het terrein van Hof Domburg aan de Schelpweg in Domburg is vrijdagmorgen een vrouw onder haar eigen caravan terecht gekomen. Ze is naar het ziekenhuis vervoerd.


Een familie uit Roermond wilde rond 07.40 uur huiswaarts keren van hun vakantie in Zeeland. De heer des huizes reed naar de slagboom bij de uitgang van de camping. Hij wilde een muntje in de automaat stoppen, maar kwam tot de ontdekking dat hij met zijn auto iets te ver van de automaat af stond.

Zijn vrouw is toen uit de auto gestapt om het muntje weg te werken. Dit lukte en de vrouw is vermoedelijk tussen de auto en de caravan gestapt om weer terug te gaan naar haar plekje in de auto. Omdat op dat moment de slagboom openging gaf hij een beetje gas.

Ineens hoorde hij een hard gegil. Hij stapte uit en trof zijn vrouw aan onder de caravan. In eerste instantie leek het of de vrouw ernstig letsel aan armen, benen en rug had opgelopen. Hierom werd de traumahelikopter ingeschakeld.

Even later kwamen de hulpverleners erachter dat het vermoedelijk allemaal wel mee viel met de verwondingen van de vrouw, dus de helikopter werd weer afgeblazen. Uiteindelijk bleken de ernstige verwondingen 'slechts' te bestaan uit schaafwonden op armen en benen. Zij is naar het ziekenhuis gebracht en daar behandeld aan haar wonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bezoeker park. (16-8-2008 om 09:07)
Dit is zeker een lastigge situatie, de paal waar je je kaartje moet instoppen om in en uit te rijden, is hoog, en bijna niet bereikbaar vanuit de auto. Zo komt het vaak voor dat de mensen uit moeten stappen. Sterkte voor de vrouw..
Martijn (16-8-2008 om 00:13)
Bij een slagboom moet je het voertuig laten doorrijden om daarna, na de slagboom, in te stappen, anders ben je te laat en gaat de slagboom weer dicht. Dat had de vrouw in kwestie niet in de gaten. Ten 2e is men vergeten te kijken vóór het wegrijden, dus ging het hier mis.
K (15-8-2008 om 18:40)
Mensen die spiegels zitten niet voor niks in en om een auto, gebruik ze dan ook. Hopelijk is de vrouw snel genezen.
Minnetje (15-8-2008 om 14:05)
Zo zie je maar weer nooit achter een auto lopen. Gelukkig is het goed afgelopen.
Cookie-instellingen beheren