Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
85 files van totaal 300 km

Duo op scooter gewond na botsing

Toegevoegd: 18-08-2008, 23.22 uur
Door: Roland de Jong
MELISKERKE - Bij een ongeluk in Meliskerke zijn maandagmiddag een 17-jarige bromfietsster en een evenoude passagier gewond geraakt.


De twee zaten op een brommer die rond 16.15 uur op de kruising van de Blauwpoortseweg met de Kaasboerweg werd aangereden door een 63-jarige automobilist uit Middelburg. De man had verzuimd voorrang te verlenen.

Het meisje liep verwondingen op aan haar knie en de jongen raakte gewond aan zijn voet. De twee zijn door de ambulancedienst meegenomen naar het ziekenhuis voor verdere behandeling.
 
 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Huppel (28-8-2008 om 09:02)
Ik maakte eens een fout en toen ik een geintje maakte (ramen stonden open) begon de man te lachen en zwaaide nog even...zo kan het ook..jong of oud, we maken allemaal wel eens fouten..laten we hopen dat iedereen weer in orde is, dat is namelijk het belangrijkste...
Roos (27-8-2008 om 19:45)
Waar bemoeien jullie je allemaal mee. Heeft iemand het ongeluk gezien dan van jullie? Een ongeluk is gewoon snel gebeurd hoor! En wees blij dat ze er nog zo goed vanaf gekomen zijn.
Annemarie (20-8-2008 om 14:20)
Deelnemen aan het verkeer is niets anders dan fouten opvangen van andere mensen, je hebt immers nooit voorrang, dat moet je krijgen, helaas het is niet anders.
N (20-8-2008 om 08:58)
@ Frans: Leg je zelf eens uit? Volgens jou zijn het dus altijd de jongeren? Zo ook afgelopen weekend? Staaf je 'post' eens dan.
Frans (19-8-2008 om 20:31)
Toch wel mijn beste N. of kijk je soms niet naar het nieuws in het weekend? Laatste weekend ook weer.
Willemijn (19-8-2008 om 17:06)
Hey mensen, doe allemaal niet zo moeilijk. We zijn er allebij redelijk goed van af gekomen en een foutje is menselijk hoor. We nemen die man van het taxi busje echt niks kwalijk. En alles is gewoon goed opgelost.
Cookie-instellingen beheren