Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote zoekactie naar depressieve man

Toegevoegd: 20-08-2008, 13.55 uur
Grote zoekactie naar depressieve man
Door: Omroep Zeeland
GOES - De politie heeft sinds dinsdagavond gezocht naar een depressieve man die in het Poelbos bij Goes probeerde een einde aan zijn leven te maken.


De man is sinds woensdag 10.00 uur terecht. Hij is met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De man was door familie als vermist opgegeven. De politie vond zijn auto dinsdagavond aan de rand van het Poelbos.

De politie zocht met onder meer speurhonden en twee helikopters naar de man.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JFK (20-8-2008 om 18:04)
Gelukkig is de beste man gevonden. Hulde aan de hulpdiensten!!! Nu maar hopen dat andere hulpverlenende instanties de man weer op de been kunnen krijgen. Want dat de man hulp nodig heeft is inmiddels wel duidelijk. Sterkte aan de familie!!
Mimi (20-8-2008 om 17:33)
Mooi werk, hulpdiensten! Veel sterkte voor deze man en zijn familie!
M.v (20-8-2008 om 17:01)
Wat erg zeg hoop dat hij snel beter word, volgens mij is er voor zich zelf en zijn famillie niets erger dan depressief zijn / iemand die depressief is.
Els de leeuw (20-8-2008 om 16:02)
Ik vind dit triest hoor...
Cookie-instellingen beheren