Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 25 km

Meisje in Souburg beroofd van mobieltje

Toegevoegd: 20-08-2008, 22.52 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - In Oost-Souburg is dinsdagavond een 17-jarig meisje onder bedreiging van een op een wapen gelijkend voorwerp beroofd van haar gsm.

Het meisje, woonachtig in Oost-Souburg, fietste rond 23.45 uur over de Lekstraat. Ze werd daar door vier onbekende jongens tegengehouden en tot stoppen gedwongen. De vier bedreigden het meisje en pakten haar mobieltje af.


Toen de buit binnen was gingen de vier er weer vandoor. Voor zover bekend raakte het meisje niet gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mini (22-8-2008 om 09:34)
Meisje, veel sterkte toegewenst!
Moeders (21-8-2008 om 16:30)
Dom,dom.... Nog even en je mag als vrouw dus niet meer alleen over straat, alleen onder begeleiding van een mannelijk familielid (waar heb ik dat wel meer gehoord?). En het gebeurt ook niet alleen bij vrouwen dus geen avondwerk, geen[sport]clubs, geen familiebezoek, want je bent een meisje...
Mimi (21-8-2008 om 15:57)
Probleem hier is natuurlijk niet de diefstal van de gsm, wel die van intimidatie en bedreiging. Er moet alles aan gedaan worden om dit soort gespuis aan te pakken! Wanneer komt de politie in zulke gevallen niet meteen met een duidelijke daderomschrijving? Geen privacy bescherming voor zulke daders!
Lezer (21-8-2008 om 15:01)
Een berichtje aan de 4 jongens. Bedreiging, beroving van goederen en vrijheid. Weten jullie wel wat een impact dit veroorzaakt. Schaam jullie diep! Is het nu zo erg gesteld dat je geen geld kan vrijmaken voor beltegoed? Ik hoop dat jullie een stevige aantekening krijgen op je bewijs van goed gedrag
Wouter (21-8-2008 om 12:38)
Laf hoor, maar ik lees hier ook een hoop onzin comments, waarom zou een meisje van 17 om die tijd niet meer buiten moeten komen? Lijkt een beetje alsof je er zo om vraagt, terwijl ik denk dat je altijd op straat moet kunnen komen ongeacht het tijdstip.
N. (21-8-2008 om 11:43)
@vincent is wel zo maar denk je dat ze opnemen? Zijn ze veel te gehaaid voor.
Cookie-instellingen beheren