Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode op strand inderdaad vermiste zeiler

Toegevoegd: 22-08-2008, 00.41 uur
Dode op strand inderdaad vermiste zeiler
Door: Roland de Jong
ZOUTELANDE - Op het strand in Zoutelande is donderdagavond het stoffelijk overschot gevonden van de Belgische zeiler die sinds vorige week werd vermist.


Het lichaam werd rond 20.00 uur door wandelaars ontdekt nabij strandpaviljoen De Branding. Kort hierop was de politie ter plekke en is de omgeving afgezet met linten. Ook werd omstanders het zicht op het stoffelijk overschot ontnomen.

De waterpolitie heeft het lichaam geborgen. Uit onderzoek van de politie is gebleken dat het inderdaad gaat om de 36-jarige zeiler uit Brasschaat die vorige week donderdag overboord sloeg in de buurt van Breskens. Een lange zoekactie op zee, waarbij onder meer diverse reddingsboten en een helikopter werden ingezet leverde toen niets op.
 
De politie heeft het onderzoek afgesloten en zegt vast te hebben gesteld dat er sprake is van ene noodlottig ongeval. Het lichaam zal in de loop van de dag aan de familie worden overgedragen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nicole (22-8-2008 om 22:13)
Heel veel sterkte aan de familie van onze achterbuur in de jachthaven van antwerpen linkeroever .
Westkapelle (22-8-2008 om 09:48)
Veel sterkte voor de nabestaanden! Het is altijd weer erg als je iemand uit je familie / gezin moet missen! Ook voor de mensen die het lichaam gevonden hebben, vreselijk...
Youri (22-8-2008 om 01:02)
Nou maar hopen voor de familie dat het diezelfde man is. Dan is er voor hun ook weer meer rust.
Cookie-instellingen beheren