Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Zoekactie naar kindje bij ongeluk Arnemuiden

Toegevoegd: 22-08-2008, 21.33 uur
Zoekactie naar kindje bij ongeluk Arnemuiden
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - In Arnemuiden is vrijdagavond enige tijd gezocht naar een kindje dat betrokken zou zijn geweest bij een auto-ongeval. Uiteindelijk bleek het kindje gewoon heelhuids thuis te zitten.
 
Rond 19.40 uur reed een vrouw met haar auto in een droge sloot naast de Derringmoerweg. De brandweer rukte met twee voertuigen uit en ook werden meerdere ambulances en twee traumahelikopters opgeroepen. Geen van de gealarmeerde traumahelikopters uit Rotterdam en Nijmegen is echter ter plekke geweest.


De vrouw in de auto meldde al snel dat er een kind bij haar in de auto had gezeten. Hierna werd een zoekactie gestart. De auto werd omhoog getakeld om te kijken of het kindje wellicht onder de auto terecht was gekomen. Dit bleek niet het geval te zijn. De zoekactie werd volledig beëindigd toen bleek dat het kindje veilig en wel bij familie thuis zat.
 
De auto is weggesleept door bergingsbedrijf Van Mourik. De weg was tijdens de afhandeling van het ongeluk afgesloten voor het verkeer en het publiek. De oorzaak van de aanrijding is nog niet bekend.

 De vrouw, een 52-jarige uit Arnemuiden, is aangehouden door de politie. Op dit moment zit zij op het politiebureau. Zij heeft nog geen verklaring afgelegd. De vrouw is op dit moment erg verward en heeft vermoedelijk onder invloed van medicijnen haar auto bestuurd.

Op de plaats van het ongeval hebben de politieagenten haar een blaastest afgenomen, maar die gaf geen alcoholgebruik aan. De Zeeuwse politie onderzoekt de zaak verder. Een bloedproef moet uitwijzen of de vrouw inderdaad onder invloed van medicatie is. De uitslag hiervan is nog niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren