Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 28 km

Drie gewonden bij ongeluk Kwadendamme

Toegevoegd: 22-08-2008, 22.15 uur
Drie gewonden bij ongeluk Kwadendamme
Door: Roland de Jong
KWADENDAMME - Bij een ongeluk in Kwadendamme zijn vrijdag aan het begin van de avond meerdere personen gewond geraakt.


Omstreeks 18.00 uur reed een 61-jarige man uit de gemeente Borsele over de Siguitsedijk. Hij sloeg op het kruispunt van de A. de Koningstraat met Siguitsedijk linksaf. Hij liet daarbij een 36-jarige tegemoetkomende automobiliste uit de gemeente Borsele niet voorgaan. Hierdoor ontstond een aanrijding.

Bij de vrouw in de auto zaten twee kinderen, een meisje van 9 jaar oud en een jongetje waarvan de leeftijd nog niet bekend is. Het meisje liep door het ongeluk een gebroken vinger op, het jongetje had een pijnlijke enkel. De beide kinderen zijn door bekenden naar het ziekenhuis gebracht. De vrouw liep, voor zover bekend, geen verwondingen op.
 
De man is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Over de aard en de ernst van zijn letsel is nog niets bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren