Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
37 files van totaal 112 km

Fietsen zonder verlichting oorzaak ongeval

Toegevoegd: 23-08-2008, 15.05 uur
Door: Roland de Jong
SCHOONDIJKE - Bij een ongeluk op de Lange Heerenstraat in Schoondijke is vrijdagavond een fietser gewond geraakt.


Een bromfietser, een 17-jarige uit de gemeente Sluis, verklaarde dat hij rond 21.40 uur op het fietspad reed en plots een fietser voor zich zag rijden zonder verlichting. Hij kon een aanrijding niet meer voorkomen.

De fietser, een 17-jarige inwoner van Oostburg, is met letsel aan zijn been overgebracht naar het ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joop (23-8-2008 om 23:33)
Weliswaar heb ik fietsverlichting, maar die kan defect, dus fiets ik altijd met reflecterende enkelbanden en een felgeel veiligheidsvest met reflecterende strepen erop, fietsers: laat je zien!, sterkte en beterschap.
C (23-8-2008 om 15:21)
Ik wens de bromfietser veel sterkte. Ik heb een paar jaar geleden precies hetzelfde mee gemaakt en het gaat je niet in de koude kleren zitten. Ook de fietser sterkte. Die moet enorm hebben geschrokken, maar ja, dan moet je maar met licht op rijden!
Cookie-instellingen beheren