Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 27 km

Meisje gewond bij ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 25-08-2008, 10.14 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 7-jarig meisje uit Vlissingen is zaterdagavond lichtgewond geraakt bij een aanrijding op de Boulevard de Ruyter in Vlissingen.


Het meisje zat achterop bij een 40-jarige Vlissingse fietser. Deze kwam op de Boulevard in botsing met een 19-jarige Vlissingse automobilist die in de richting van het Bellamypark reed.

De man kwam in de bocht nabij het beeld van Michiel de Ruyter op de verkeerde weghelft terecht. Hij kwam vervolgens in botsing met de fietser.

Het meisje liep een schaafwond op. De fietser zelf bleef ongedeerd. Ook de automobilist raakte niet gewond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lisa (27-8-2008 om 09:14)
Inderdaad, waarom hierom meteen de Boulevard auto vrij maken? Zielig hoor. Een ongeluk zit in een klein hoekje, zeker in die rotbocht bij Michiel. Sterkte!
Bram (27-8-2008 om 01:34)
Natuurlijk moeten we op onze boulevard kunnen blijven rijden met de auto, motor, brommer of fiets. 't Is er gewoon hardstikke mooi. Als iedereen zich daarbij houdt aan een gepaste snelheid max.30km p.u.? En daarbij op zijn/haar eigen weghelft blijft zal het zeker veilig zijn voor alle gebruikers.
Tom (25-8-2008 om 23:31)
Weet je wat, we maken alle steden autoloos. Overal een auto-verbod. We maken de middenstand dood en zo gaan er winkels dicht om meer paden en groen aan te leggen. Man man man waar gaat dit over? Een verkeersfout, klaar. Ik hoop dat het kind er goed vanaf komt! Sterkte meis!
Eric (25-8-2008 om 22:02)
Ik ben er zeker voorstander van dat de Boulevard wordt afgesloten voor auto's. Dit zou dan niet het hele jaar nodig zijn, maar in de periode waarop de Boulevard nu al is afgesloten voor auto's op zondag. Dus dan heb ik het over de periode van mei tot oktober.
M.s. (25-8-2008 om 18:33)
Autovrij? Fietsvrij misschien een idee?
. (25-8-2008 om 18:03)
Nooit! En het sterkte voor het meisje..
Cookie-instellingen beheren