Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
105 files van totaal 418 km

Hennepkwekerij ontdekt in woning Yerseke

Toegevoegd: 27-08-2008, 16.22 uur
Door: Roland de Jong
YERSEKE - In Yerseke is dinsdag in een woning een hennepkwekerij met 233 oogstrijpe plantjes aangetroffen.


De politie heeft in verband met de zaak twee verdachten aangehouden. Het gaat om mannen uit Yerseke van 22 en 26 jaar.

De kwekerij is ontmanteld. De planten en de apparatuur zijn vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (28-8-2008 om 10:41)
Ze doen nu toch ook iets nuttigs, namelijk drugs bestrijden en daar hoort ook wiet bij, de kweker weet toch dat hij fout bezig is dus moet hij ook de consequenties dragen, je wil tenslotte crimineel zijn of je wilt het niet.
Tom (28-8-2008 om 09:37)
Gewoon verbieden, mag niet, klaar. Straffen zijn een lachertje in dit land. Moet je eens in Frankrijk proberen. Daar heb je het lang niet zo erg als hier in dit vindingrijk landje. Maar ja het is spannend, leuke verdiensten als je het goed doet. Maar we hebben ons aan de wet te houden, klaar.
Duh (28-8-2008 om 09:07)
Elke keer een minder is er elke keer een minder... Niks legaliseren, Nederland barst al uit zijn voegen met al haar tolerantie.... En wat moet de politie dan wel doen volgens jou Bert ? Illegalen opsporen, of achter het grote spook jagen wat terrorisme heet ?Of waren het jou plantjes??!
Mari Juana (28-8-2008 om 08:46)
Wat een heksenjacht op iets wat vrij groeit en bloeit. Vrijgeven en gecontroleerd kweken zodat de sterke arm der wet weer echte boeven kan gaan vangen!!!!
Jan (28-8-2008 om 08:33)
Je weet wat ze op Yerseke zeggen: "Mok ok an"(Moet ik ook hebben).
Bloem (28-8-2008 om 07:40)
Wat een raar geklets van jullie dat de poltie goed zijn werk doe waar dan..er lopen genoeg gasten met zwaardere dingen en toestanden..en dan gaan ze over een jointje moeilijk doen...je mag het wel kopenmaar niet kweken rare snuiters in den haag die snappen er werlijkhelemaal niks van
Cookie-instellingen beheren