Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Moeder en kind uit Vlissingen vermist

Toegevoegd: 28-08-2008, 08.44 uur
Moeder en kind uit Vlissingen vermist
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een Vlissingse moeder (17) en haar 1-jarige dochtertje worden al sinds 12 augustus vermist. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


De moeder, Nidia Solange Vieira, is die dag met haar dochtertje Aurora met onbekende bestemming vertrokken. De politie is op zoek naar mensen die weten waar de moeder en haar dochtertje verblijven.

De politie verzoekt mensen die meer weten contact op te nemen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (30-8-2008 om 13:14)
@Ra, jouw reactie slaat nergens op en heeft totaal geen inhoud. Ik wens de betrokkenen in deze 'vermissing' sterkte en geef daarbij aan dat ik vermoedens heb. Om onnodig leed toe te brengen hou ik die vermoedens voor mijzelf. Ik weet jou plek in de maatschappij niet, maar ik ben niet van gisteren.
Corne (29-8-2008 om 19:51)
Oordeel niet over een ander in dit geval dit meisje misschien heeft ze om hulp gevraagd maar de meeste mensen zien niks of denken het zal wel maar als er achteraf toch wat blijkt te zijn dan komen er weer oordelen van zie je wel dit meisje en haar kleine hebben geen vooroordelen nodig
MaRtin (29-8-2008 om 14:06)
@Ra. Je reactie is totaal onzinnig en inhoudloos. Ik wens de betrokkenen sterkte toe. En aangezien ik mijzelf goed bewust ben van de maatschappelijke problemen geef ik te kennen enkele vermoedens te hebben mbt deze 'vermissing'. Volgens mij is het wel duidelijk dat dit tot mijn spijt is. Maar ja
Engeltje (29-8-2008 om 12:54)
Wie zegt dat het meisje bewust voor een kind heeft gekozen. Het kan wel misbruikt zijn en later er zijn achter gekomen dat ze zwanger was, oordeel niet te snel als je niet weet wat er gebeurt is. Fam veel sterkte
Ra (29-8-2008 om 12:50)
Matin&Ano: Ik ga er maar even vanuit dat jullie je met je vermoedens bij de politie hebt gemeld? Hebben ze vast meer aan dan dat je het hier roept!
Huppel (29-8-2008 om 09:42)
@beetje vroeg: lekker belangrijk! vergeet je altijd te lezen waar het eigenlijk over gaat? lijkt me lastig om met jou een gesprek te voeren, als ik dat al zou willen. je staat namelijk zo snel klaar met je oordeel, zonder de feiten te kennen. ik hoop dat je geen kinderen hebt.
Cookie-instellingen beheren