Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 32 km

Rijbewijs kwijt na ongeluk met gewonden

Toegevoegd: 30-08-2008, 10.56 uur
Door: Roland de Jong
GOES - In Goes is vrijdagavond een 29-jarige Goesenaar aangehouden nadat hij een aanrijding had veroorzaakt.


De man was rond 17.45 uur met hoge snelheid de Korte Kerkstraat ingereden en daar in botsing gekomen met een tegemoetkomende scooter. De bestuurster van de scooter, een 16-jarig meisje uit Goes, liep bij het ongeval een gebroken pols op. Haar passagiere, een 15-jarig meisje uit de gemeente Kapelle, liep diverse schaafwonden op.
 
Door de klap van de aanrijding waren zij beiden gelanceerd en op het wegdek beland. De twee meisjes zijn overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling. Het rijbewijs van de 29-jarige automobilist is ingevorderd omdat hij roekeloos had gereden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
kelly (1-12-2014 om 21:45)
Dacht laat ik mijn ongeluk eens opzoeken. De man heeft paar uur taakstraf erbij gehad maar weet niet wat hij m7j heeft aangericht. Niet alleen mijn pols gebroken maar verbrijzeld. Heb er 3 operaties aan over gehad en kan er nooit meer mee tillen en elke dag pijn. Wil die meneer eigenlijk wel eens laten zien wat hij heeft gedaan.
G.S. Oosterwolde (31-8-2008 om 23:15)
Ik heb het ongeval gehoord, Ik liep in de langevorststr. Terhoogte stadhuis, dacht eerst dat hij de bocht had gemist. De rest is al gezegt. Voor het leven het rijbewijs afnemen, je moet je schamen het kon slechter aflopen dan dit.
Jaap (31-8-2008 om 17:20)
De dader moet bij verzekeringsmaaschappij op zwarte lijst, zodat hij ook nooit meer kan autorijden, strafblad geven, poging tot doodslag.
Ank (31-8-2008 om 08:55)
Dacht dat de markt autovrij moest zijn, is nu regelmatig een uitstekende plek om lekker te scheuren. Begrijp dat de meisjes er nog "goed" vanaf zijn gekomen, t zat erin dat dit of erger n keer ging gebeuren. Dicht die markt, of open net als vroeger, het is sinds de bestrating een kaal plein!
Goesenaar (30-8-2008 om 22:37)
Weer iemand die bewezen heeft de verkeersregels aan zijn laars te lappen. Rijbewijs vernietigen en opnieuw rijlessen nemen om te leren hoe het wel hoort. Gelukkig hebben de meisjes niets.
A (30-8-2008 om 21:53)
Heel goed rijbewijs kwijt. Nooit meer terug geven. Ze zijn het niet waard als je zo rijd.
Cookie-instellingen beheren