Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 49 km

Jongen gewond na mishandeling Terneuzen

Toegevoegd: 30-08-2008, 23.32 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een 17-jarige jongen uit Terneuzen.


De jongen was zaterdagmorgen rond 04.45 uur op weg om kranten te gaan bezorgen. Toen hij over de Van Steenbergenlaan fietste, werd hij aangeroepen door een tweetal hem onbekende jongens die daar liepen. Hj reageerde hier niet op en fietste verder.

Ter hoogte van het Schippersinternaat werd hij door één van de jongens zonder enige reden van zijn fiets getrokken en meerdere malen hard in zijn gezicht geschopt en geslagen. Toen hij riep dat hij niets bij zich had, renden beide daders weg. De jongen liep bij de mishandeling schaafwonden en diverse blauwe plekken op in zijn gezicht. Hij is behandeld  bij de huisartsenpost.
  
Getuigen kunnen zich melden via 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ex krantenbezorger (1-9-2008 om 09:09)
Tsjonge, tsjonge, wat zijn jullie weer de helden van de nacht . ga wat anders doen als iemand in elkaar slaan. normaal gesproken ligt iemand op dat tijdstip in zijn nest.maar het tuig loopt op straat en op het tijdstip dat wij uit bed zijn liggen hun erin en zo krijgen wij ze nooit te pakken
Carla en Rudi (31-8-2008 om 20:08)
Krantenbezorger, Veel sterkte. Krantenbezorgers verdienen alle lof. Daders verdienen een artikel in de krant met naam en toenaam. En een flinke straf.
Peter (31-8-2008 om 17:14)
Camerabewaking inclusief opnames maken!, tegenstanders hiervan hebben zelf iets te verbergen.........
Rinus (31-8-2008 om 13:24)
Deze jongen zal waarschijnlijk stoppen met zijn krantenwijkje. Het is een schandaal als de politie deze criminelen niet kan pakken.! Sterkte kranten bezorger.
Martin (31-8-2008 om 12:24)
Ik wens die jongen veel sterkte toe. Het is jammer dat het linkse rechtssysteem hem straks als dader beschouwd en de dader als slachtoffer. Wellicht dat Lonink net als z'n partijgenoot in A'dam straks een kopje thee kan gaan drinken bij de (echte) dader.
Japo (31-8-2008 om 12:08)
Recherche zoek de daders en laat prins Willem even rusten. Dit heeft voorrang. Veel succes.
Cookie-instellingen beheren