Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
43 files van totaal 157 km

Terneuzenaar drinkt bijna Vijf keer te veel

Toegevoegd: 03-09-2008, 08.48 uur
Door: Roland de Jong

HOOFDPLAAT - In Hoofdplaat is maandagavond een man aangehouden omdat hij bijna vijf keer te veel alcohol had gedronken en desondanks achter het stuur van zijn auto was gekropen.
 
De automobilist, een 39-jarige Terneuzenaar, werd rond 23.00 uur betrapt op de Westlangeweg. De man had de auto van een kennis, waarin hij op dat moment reed, midden op rijbaan van de Westlangeweg laten staan en was er zelf uitgestapt.
 
Een andere automobilist was bijna op de stilstaande auto gereden. De politie, die ter plaatse kwam, zag de Terneuzenaar lopen waarna hij werd aangehouden. Bij zijn aanhouding gaf hij een valse naam op en beweerde niet de bestuurder van de auto te zijn geweest.
 
Toen later zijn juiste identiteit bekend was, bleek dat zijn rijbewijs al eerder was ingenomen. Ook bleek hij wel degelijk zelf in de auto te hebben gereden. De Terneuzenaar had bijna 5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nickey (4-9-2008 om 07:32)
Rijbewijs innemen is denk ik ook geen oplossing. Na het terug krijgen kan men weer rustig verder gaan. Er zal naar een andere straf gekeken moeten worden. Het is gewoon misdadig. Onze officieren van justitie hebben het er maar druk mee.
Ron (4-9-2008 om 02:49)
Zulke types rijbewijs afnemen voor altijd. Plus 240 uur werkstraf ten behoeve van de maatschappij!
Jan (3-9-2008 om 20:27)
Voor zulke " chauffeurs " moet het voorgoed gedaan zijn met het behalen van een rijbewijs.Geen pardon ermee!!
Kerkhove (3-9-2008 om 18:29)
Wat een watjes zijn jullie, je rijden zelf nooit met iets op?
Natas (3-9-2008 om 16:49)
Rijbewijs invorderen voor goed, en verbod op het opnieuw halen van het rijbewijs.
A (3-9-2008 om 15:21)
Nooit meer zijn rijbewijs terug geven dit is een gevaar op de weg echt levens gevaarlijk
Cookie-instellingen beheren