Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie lost beroving Souburgs meisje op

Toegevoegd: 03-09-2008, 13.46 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft de beroving van een 17-jarig meisje uit Oost-Souburg definitief opgelost.


Drie 15-jarige jongens uit Oost-Souburg hebben bekend het meisje op 19 augustus te hebben beroofd van haar GSM. Het meisje fietste op de bewuste avond rond 23.45 uur door de Lekstraat in haar woonplaats toen zij door de jongens werd tegengehouden.

Onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp werd haar GSM afgepakt. Uit het onderzoek bleek dat de jongens haar hadden bedreigd met een bolletjespistool. Eén van de drie kon op 26 augustus worden aangehouden. Hij zit in een jeugdinrichting. De andere jongens konden maandag worden aangehouden. Ze zijn vanmiddag voorgeleid. De twee zitten inmiddels in Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hans het opperhoofd (12-12-2008 om 10:35)
Zo mag ik het horen. Goed werk jongens.
Dotje79 (5-9-2008 om 18:17)
Mijn respect voor de ouders van alle partijen. Mijn schaamte over de mensen die gelijk klaar staan met hun conclusie's. Het is niet goed wat er gebeurt is maar zijn wij zo braaf geweest op die leeftijd? We noemen die leeftijd niet voor niets puber! Een jonge moeder van tieners.
Moeder van pubers (5-9-2008 om 15:14)
Pubers;Je maakt afspraken,let even niet op en ze doen NET iets anders dan de afspraak.Je moet er echt constant bovenop zitten,interesse tonen,open staan voor hun leven, in gesprek blijven en vooral grenzen stellen.En hard hopen dat ze niet 'met de groep meedoen' op het verkeerde moment.
Moeder van pubers (5-9-2008 om 15:08)
Het voelt ook wel wat ongemakkelijk om ouders van daders en slachtoffers hier te lezen. Alsof je binnengluurt waar dat niet zou horen. Aan de andere kant héél moedig van jullie om hier met elkaar mee om te gaan. Onnoemelijk veel sterkte met alles wat is en komen gaat.
Francois (5-9-2008 om 15:01)
Mooi om te lezen dat bijde partijen elkaar de hand schudden en helpen, uiteindelijk zijn er alleen maar slachtoffers.
Moeder dader (5-9-2008 om 13:34)
Dank u wel moeder slachtoffer, uw reactie was meer dan we ooit hadden kunnen verwachten! Wij wensen u allemaal alle goeds toe bij het verwerken en afsluiten, mijn respect!
Cookie-instellingen beheren