Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 20 km

Man verdacht van betrokkenheid dood Sam Blokpoel

Toegevoegd: 17-12-2005, 15.01 uur
Door: Politie Zeeland

GOES - Politie Zeeland heeft gisteren rond 7.00 uur een 50-jarige man aangehouden in zijn woning in Goes. De man wordt verdacht van zijn betrokkenheid bij de gewelddadige dood van Sam Blokpoel uit Goes.

Sam Blokpoel werd op 19 augustus 1995 aan de Oostwal in Goes zo ernstig mishandeld dat hij na enkele dagen aan zijn verwondingen overleed. Dit misdrijf is destijds niet opgelost.

Eind 2004 heeft politie Zeeland het onderzoek naar de gewelddadige dood heropend omdat nieuwe informatie over het misdrijf was binnengekomen.

Met de recente aanhouding hoopt politie en justitie een doorbraak te hebben in dit onderzoek. Tegen de aangehouden verdachte bestaan voldoende aanwijzingen, maar wat zijn exacte rol is geweest, zal verder onderzoek moeten uitwijzen.

De verdachte zal in het begin van de week worden voorgeleid aan de rechter-commissaris.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren