Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Slagboom valt op vrachtauto in Vlissingen

Toegevoegd: 06-09-2008, 10.28 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een slagboom van de Keersluisbrug in Vlissingen is vrijdag op de vrachtwagen van een 29-jarige chauffeuse uit Heinkenszand terecht gekomen.


De De vrouw kwam rond 15.10 uur vanuit de richting van de Oude Veerhavenweg en moest voor het rode licht bij de brug wachten. Bij het groene licht reed zij door en zag toen dat de slagboom van de brug naar beneden kwam. De slagboom kwam terecht tussen de cabine en de bak van de vrachtauto.

De vrouw bleef ongedeerd. De vrachtauto raakte beschadigd en de slagboom, die was afgebroken, moest vervangen worden. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
T Omaatje (7-9-2008 om 14:28)
Stond vrijdagochtend voor de stationsbrug, een aantal auto's reden de brug op, het verkeerslicht op de brug stond op rood, gaan doodleuk de slagbomen dicht met een stuk of 6 auto's op de brug. Gelukkig had er iemand nog een helder ogenblik bij de brugbedienders. Had toch naar kunnen aflopen.
Fido (6-9-2008 om 18:48)
Situatie ter plaatse is erg verwarrend. De stopstreep voor het verkeerslicht ligt ietsje verder dan afgebakende markering t.b.v. slagboom waardoor bij langere voertuigen dit probleem kan ontstaan bij technische storing of bedieningsfout. Oplossing: Verplaatsen stopstreep tot aan markering.
Cookie-instellingen beheren